• header

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Wiebe's verkoopplaats gevestigd aan de Burgemeester Wuiteweg 94, 9203 KN in Drachten. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met info@wiebesverkoopplaats.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Wiebe's verkoopplaats samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@wiebesverkoopplaats.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Stoer Wenje nieuw bij wiebe

    Nieuwe afdeling bij Wiebe’s verkoopplaats: Stoer Wenje Stoere woonassec...

    Lees meer
  • Horeca weer normaal geopend

    De horeca hoek bij Wiebe’s Verkoopplaats is weer als vanouds geopend. N...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Post NL

    Post NL

    PostNL Pakketpunt

    Lees meer
  •  Zilver eiland

    Zilver eiland

    Op het zilvereiland vind je o.a. zilveren sieraden en zilveren gebruiksvoorwerpen.

    Lees meer
  • Stichting Vietnam

    Stichting Vietnam

    Stichting Vietnam-Nederland bij Wiebe

    Lees meer
  •  Postma kappers

    Postma kappers

    Dames en heren kom knippen bij Postma kappers.

    Lees meer
  • De Buuf nieuwe damesmode

    De Buuf nieuwe damesmode

    Betaalbare dames mode voor Jou

    Lees meer
  • Supermarkt bij Wiebe

    Supermarkt bij Wiebe

    Een mini supermarkt met een continue wisselend assortiment tegen hele scherpe prijzen.

    Lees meer
  • Stoer Wenje

    Stoer Wenje

    Stoere en verrassende woonaccessoires Decoratie en cadeauartikelen.

    Lees meer
  • Woonaccessoires bij Wiebe

    Woonaccessoires bij Wiebe

    Wiebe’s verkoopplaats is de meest verrassende woonwinkel van Drachten en omgeving. Met meer dan 750 m2 winkelplezier!

    Lees meer
  • Anita Kloosterman Veenstra

    "Groot assortiment, kleding woonaccesoires, meubels enz. Gezellige sfeer met een koffiehoekje en vrij parkeren!"

    Anita Kloosterman Veenstra
  • Yvonne Fievet

    "Grandioze winkel en heel fijn personeel"

    Yvonne Fievet
  • Annemarie

    "Prachtig en netjes ingedeeld, ook kun je er heerlijke koffie drinken."

    Annemarie

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.